5 Temmuz 2017 Tarihli Atama Kararları

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. - 5 Temmuz 2017 Tarihli Atama Kararları

5 Temmuz 2017 Tarihli Atama Kararları
05 Temmuz 2017 Çarşamba 08:45

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına Ait Atama Kararları, bugünkü 5 Temmuz 2017 tarihli ve 30115 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Karaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin BOTSALI başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı kurumun Genel Müdür Yardımcısı Ercan GEBEŞ atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Erdoğan SERT atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı kurumun Genel Müdür Yardımcısı olan Bünyamin BAKIR atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mithat CANSIZ atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan birinci derece kadrolu Başmüfettişliğe Ayşegül ATMACA atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına Ait Atama Kararları için TIKLAYINIZ.


5 Temmuz 2017 tarihli ve 30115 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.