Şehit ve gazi yakınları atama sonuçları

Gazi ve Şehit yakınları atama töreni, Ankara Beştepe'deki Kültür ve Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla yapıldı.

Şehit ve gazi yakınları atama sonuçları
28 Ekim 2016 Cuma 18:44

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından Şehit , Gazi ve Gazi yakını atamaları ile ilgili duyuru yayımlandı.

Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımlarıyla gerçekleşen kura töreni sonrasında 2028 vatandaşımız kamu kurum ve kuruluşuna atandı.

DPB'den yapılan duyuru şu şekilde ;  

''27 Ekim 2016 Perşembe günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür  Merkezinde gerçekleşen Terörle Mücadele Kanunu kapsamında Şehit Yakını, gazi ve gazi yakını olan 2028 vatandaşımızın Devlet Personel Başkanlığınca kamu kurum ve kuruluşlarına atama kuraları noter huzurunda gerçekleştirilmiştir.

Şehit ve gazi yakınları ile gazilerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.''

15 Temmuz darbe girişiminde kahramanlık destanı yazan şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınları ile gazilerin devlet kurumlarında istihdam edilmesini sağlayacak olan kura sonuçlarına göre ataması yapılan isimler Devlet Personel Başkanlığının (DPB) internet sitesinden açıklandı. İlgili kişiler aşağıdaki bağlantı aracılığıyla sorgu sayfasına girdikten sonra T.C. Kimlik Numarası ve ekranda görülen güvenlik kodunu yazıp 'Sonuç Sorgula' butonuna basarak DPB atama sonuçlarını öğrenebilirler.



Atama sonuçları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah hayırlı eylesin. Memur ailesine hoş geldiniz.
Avatar
Fadime - 8 yıl önce
Göre ne zaman
Avatar
Fadime - 8 yıl önce
Şehit ailesi
Avatar
Fadime - 8 yıl önce
Şehit ailesi
Avatar
Fadime - 8 yıl önce
Ne zaman iş başı yapılacak
Avatar
Fadime - 8 yıl önce
Ne zaman iş başı yapılacak
Avatar
fulya - 8 yıl önce
Atamar yapıldı sorusturma kac ay sürer bilgisi olan varmi
Misafir Avatar
PERİ - 7 yıl önce @fulya
İKİ AY SÜRÜYOR TAHMİNEN HAYIRLI OLSUN
Avatar
dursun cuni - 7 yıl önce
Allah herkes ze hayırlı olsun