Şubat atama kontenjanları en çok hangi branşa verilmeli? Ankete katılın.

Şubat öğretmen atamalarında birçok branş en fazla ilk atama kontenjanının kendi alanlarında olması için sosyal medyada çeşitli kampanyalar yürütmektedir. Her branşın sunduğu argümanlar farklı olsa da her branş öğretmeni kendine göre haklı sebepler taşımaktadır. Sizce en çok ağırlık hangi branşa verilmeli? Şubat atamasında en çok kontenjanı hangi branş almalı?

Şubat atama kontenjanları en çok hangi branşa verilmeli? Ankete katılın.
07 Ocak 2016 Perşembe 21:12

Her atama döneminde atanamayan öğretmenler arasında en çok konuşulan konulardan birisi de bu atama döneminde en çok hangi branşa kontenjan açılacağı, hangi branşa ağırlık verileceği yönündedir. Her branş haklı sebeplere dayanarak kontenjan fazlalığının kendi branşlarına verilmesini talep etmekte ve bununla ilgili birçok yönden basına seslerini duyurmak istemektedir. Biz kamusaati.com olarak atanamayan her öğretmenin yanında olmakta, bu noktada haberci duruşundan ziyade bir dayanışma ruhunu sergilemekteyiz.

MEB 2016 şubat atamaları için henüz branş dağılımını yayımlamamıştır. Ancak sayın Nabi Avcı, şu haberimizde de belirtiğimiz üzere en çok ihtiyaç duyulan branşın İngilizce, Rehberlik, Din kültürü, Matematik ve Özel Eğitim öğretmenliği olduğunu belirtti.  Biz de bu noktada bir anket yaparak sizlerden hangi branşa ağırlık verilmesini tercih ettiğinizi öğrenmek istiyoruz. Anket sonucu çıkacak veriler ile Bakanlığın verileri arasındaki uyumun oranını tespit etmek için siz de bu ankete oy vererek kendi branşınızın öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu haberimizi paylaşarak, haberimize yorum bırakarak branşınızın isteklerini dile getirebilrisiniz.

10 gün sürecek anketimizin sonucunda sonucu bir haber ile bildirecek ve her zaman olduğumuz gibi her branşla ilgili yorumları eşit oranda yayımlayacağız.

ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berna plk felsefe - 9 yıl önce
Anketler sadece fikir veriyor,sorunun gerçek boyutunu yansıtmıyor,Felsefe öğretmenleri yıllardır yüksek puanlarla atanamıyor,80 ile 85 puan arası onca Felsefe öğretmeni atanma mücadelesi veriyor,anket düzenlemek yerine analiz yapsanız atanmaya asıl ihtayıcı olan branşın çok oy kullanan değil,çok puan alan ve mağdur olan bölümler olduğunu görürsünüz...yıllarca kpss ile mücadele ettiğimiz yetmiyormuş gibi,bi de site site gezip anket doldurmak tan,etkinlik yapmaktan yorulduk artık,her site bu rekabetten faydalanıp anket düzenliyor,birileride bizi düşünsün artık ya!!!
Avatar
Felsefe öğretmeni - 9 yıl önce
Felsefe öğretmenleri artık atansın,80üstü puan alıp atanamamak bizi mahvediyor.10 yılda 2000bile degıl verilen kadro.Artık atanalım.lütfen artık sesimiz duyulsun
Avatar
yildiz - 9 yıl önce
80 ustu puanla yillardir atanamiyoruz..#felsefeye2000kadro
Avatar
Ali Uludoğan - 9 yıl önce
Felsefe zorunlu olsunn...fiziksel gelisime ihtiyacimiz oldugi gibi zihinsel gelisimimizde felsefeyle sağlanmalıdır. .düşünme üzerine dusunme vs. zihinsel sureclerin gelisimi icin felsefe grubu dersleri zorunlu olmalii...
Avatar
Bahar Bakış - 9 yıl önce
Felsefe dersleri zorunlu olsun...
Avatar
Mine erkek - 9 yıl önce
Felsefe öğretmenleri 85 puanla yeterince beklemedimi #felsefegrubuderslerizorunluolsun
Avatar
Yavuz - 9 yıl önce
Özel eğitim, din kültürü ve beden eğitimi alınmalı.
Avatar
ferda deniz - 9 yıl önce
Tabiki ilkogretim.matematik ogretmenligi