2018-DİB-MBSTS başvuruları alınacak

ÖSYM, Diyanet İşleri Başkanlığı, Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS) başvuru kılavuzunu yayımladı.

2018-DİB-MBSTS başvuruları alınacak
14 Şubat 2018 Çarşamba 13:59

ÖSYM, Diyanet İşleri Başkanlığı, Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS) başvuru kılavuzunu yayımladı.

7 Nisan 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2018-DİB-MBSTS) için başvurular 14-22 Şubat tarihleri arasında alınacak.

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabilecek.

Sınavın ilanı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başvurular başlamadan önce yapılacaktır. İlanda, sınava başvuru koşulları ayrıntılı olarak yer alacaktır. Adayların, sınava başvuru işlemini yapmadan önce Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulan başvuru koşullarını dikkatlice incelemeleri, tüm koşullarını taşıdıkları takdirde sınava başvuru işlemini yapmaları ve sınav ücretini ödeyerek başvurularını tamamlamaları yararlarına olacaktır.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.
Aday Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.
Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formu için TIKLAYINIZ.
Başvuru Merkezleri için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.