DİB, kurum içi nakil sınavını erteledi

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) tarafından yapılan açıklamada 2016 Yılı Kurum İçi Naklen (K.K.Ö.,İ-H.) Giriş Sınavının ertelendiğini kaydetti. DİB kurum içi nakil sınavı ne zaman? DİB kurum içi nakil sınavı ne zaman yapılacak?

DİB, kurum içi nakil sınavını erteledi
19 Temmuz 2016 Salı 13:43

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) tarafından kurum içi nakil sınavının ertelenmesine ilişkin duyuru yayımlandı. DİB, 2016 Yılı Kurum İçi Naklen (K.K.Ö.,İ-H.) Giriş Sınavını erteledi. DİB kurum içi nakil sınavı ne zaman? DİB kurum içi nakil sınavı ne zaman yapılacak?

2016 Yılı Kurum İçi Naklen (K.K.Ö.,İ-H.) Giriş Sınavı Erteleme Duyurusu

2016 Yılı Kurum İçi Naklen (K.K.Ö., İ-H.) Giriş Sınavına başvurup sınava katılmaya hak kazanan adayların sınavları 15.07.2016 tarihinde ülkemizde yaşanan olağan üstü olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş olup yeni sınav yer ve tarihleri Başkanlığımız internet sitesinde daha sonra tekrar ilan edilecektir.

İlgililere duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.