Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Regaip Kandili Programları

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Regaip Kandili dolayısıyla TV'de yayınlanması planlanan programlarının listesini yayımladı. Buna göre 6 ilde DİB Regaip Kandili Programı düzenlenecek. Düzenlenen programlar TV'de canlı olarak yayınlanacak. Peki hangi kanalda hangi program yayınlanacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Regaip Kandili Programları
30 Mart 2017 Perşembe 14:55

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Regaip Kandili dolayısıyla yapılacak ve TV'de canlı olarak yayınlanacak Regaip Kandili programlarının listesini yayımladı. 6 ildeki çeşitli camilerde gerçekleştirilecek DİB Regaip Kandili Programları hangi kanallarda yayınlanacak? Regaip Kandili programı ne zaman yayınlanacak? Hangi camilerde DİB Regaip Kandili Programları düzenlenecek? İşte detaylar...

Ankara Beştepe Millet Camii, Edirne Selimiye Camii, Çankırı Ahmet Yesevi Camii, Konya Meram Kapu Camii, Bursa Ulu Camii ve İzmir Mehmet Akif Camii'nde düzenlenecek olan programları isteyenler camiilere giderek katılabilir, isteyenler ise TV'den canlı olarak izleyebilirler.

Yayınlanan programlar bir çok kanaldan canlı olarak seyirciyle buluşturalacak. İşte mübarek Regaip Kandili yayınlanacak TV programları...

Ankara - Beştepe Millet Camii - TRT    - Yatsı Namazından Sonra

Edirne - Selimiye Camii - Diyanet - Kanal 7, SHOW ve Yerel Kanallar    - Akşam Namazından Sonra

Çankırı - Ahmet Yesevi Camii - TGRT HABER, TGRT BELGESEL, TGRT EU, TGRT FM - 20.00-21.45

Konya Meram - Kapu C. - KON-TV, KANAL 42 VE SUN - TV - Akşam Namazını Müteakiben

Bursa - Ulu C. - BURSA TV. - Yatsı Namazı Öncesi

İzmir - Mehmet Akif C. - EGE TV    - Akşam Namazı Sonrası

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.