Hac ve Umre fiyatları TL cinsinden oluyor - Diyanet'ten TL açıklaması

Diyanet, Hac ve Umre fiyatlarının TL üzerinden tahsil edilmesine karar verdi. Peki 2017 Hac ve Umre fiyatları TL cinsinden ne kadar olacak? Detaylar kamusaati.com adresimizde.

Hac ve Umre fiyatları TL cinsinden oluyor - Diyanet'ten TL açıklaması
05 Aralık 2016 Pazartesi 12:10

Diyanet İşleri Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına olumlu yanıt verdi. Dolar üzerinden gerçekleştirilen Hac ve Umre organizasyon fiyatları bundan sonra Türk Lirası cinsinden gerçekleşecek. Peki 2017 hac ve umre fiyatları kaç TL olacak? Detaylar haberimizde. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Başkanlığımız Hac ve Umre ücretlerinin Türk Lirası olarak tahsil edilmesine yönelik geniş kapsamlı çalışmasını tamamlamıştır. Buna göre Başkanlığımız 5 Aralık 2016 tarihinden itibaren Hac ve Umre ücretlerinin Türk Lirası üzerinden tahsil edilmesine karar vermiştir." denildi. 

Peki Hac ve Umre fiyatları kaç TL olacak? 

Hac ve Umre fiyatları TL üzerinden tahsil edecek Diyanet İşleri Başkanlığı henüz, fiyatları açıklamadı. Diyanet'in yakın zamanda hac ve umre fiyatlarını TL cinsinden açıklaması bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.