DAEŞ İsrail'i tehtit eden video yayınladı

DAEŞ terör örgütü İsrail'e karşı ilk kez İbranice bir video yayınladı. Yayınlanan video'da DAEŞ militanı ibranice olarak Kudüs ve Filistin topraklarında yahudi kalmayacağını ifade ediyor.

DAEŞ İsrail'i tehtit eden video yayınladı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

DAEŞ terör örgütü İsrail'e karşı ilk kez İbranice bir video yayınladı. Yayınlanan video'da DAEŞ militanı ibranice olarak Kudüs ve Filistin topraklarında yahudi kalmayacağını ifade ediyor. İbranice konuşan terörist gerçek savaşın henüz başlamadığını ve şuan yaşananların ileride olacakların yanında sadece çocuk oyuncağı kalacağını söylüyor. 

DAEŞ militanı, 'Düşünün, tüm dünyadan on binlerce kişi gelip sizi katletmeye gelse ve sonra çöp kutusuna atsa ne olur' cümlesini söylerken, 1916 tarihli Sykes-Picot anlaşmasıyla yaratılan sınırları da parçalayacaklarını ifade etti.

İnternette yayınlanan video, Sınırları parçalamak ve Yahudileri katletmek, başlığı ile internette yayınlandı. 

Video'nun nerede nasıl çekildiği konusunda herhangi bir bilginin olmadığı belirtiliyor.İsrail tarafından video ile ilgili herhangi bir açıklama gelmezken, ileride yetkililer tarafından bu video karşısında nasıl bir açıklama geleceği merak konusu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.