Fransa'dan 48 saatte vize!

Fransa bu yıl sonuna kadar Türkiye, Endonezya ve Singapur vatandaşlarına "48 saatte ekspres vize" kolaylığı sağlayacak.

Fransa'dan 48 saatte vize!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Fransa bu yıl sonuna kadar Türkiye, Endonezya ve Singapur vatandaşlarına "48 saatte ekspres vize" kolaylığı sağlayacak.

Fransa'da Bakanlar Kurulu sonrası yapılan yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Türk vatandaşlarının "kısa süreli ziyaretlerde" geçerli olmak kaydıyla yapacakları vize başvurularının 48 saat içinde sonuçlandırılacağı açıklandı. Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, nisan ayında yaptığı bir açıklamada, vize kabul koşullarının hafifletildiğini ve prosedürün sadeleştirildiğini ifade etmişti.

Fransa bu yıl sonuna kadar Türkiye, Endonezya ve Singapur vatandaşları için, kısa süreli ziyaretler, kişisel ve iş seyahatlerinde geçerli olmak şartıyla "48 saatte ekspres vize" işlemlerinin başlatılacağını bildirdi..

"Ekspres vize" işlemi ilk kez 2014 yılında, Fransa-Çin arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 50. yıl dönümü dolayısıyla Çin vatandaşları için uygulamaya başlatılmıştı.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.