İsrailli askerler İsrailli Yahudi sivili öldürdü

Kudüs'te yaşanan olaylar sonucunda İsrail askerleri Filistinli zannettiği İsrailli Yahudi sivili öldürdü. Kudüs bölgesinde son zamanlarda artan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. İsrailli askerler tartıştığı İsrailli Yahudi sivili Filistinli zannedip öldürdü.

İsrailli askerler İsrailli Yahudi sivili öldürdü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Kudüs'te yaşanan olaylar sonucunda İsrail askerleri Filistinli zannettiği İsrailli Yahudi sivili öldürdü. Kudüs bölgesinde son zamanlarda artan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. İsrailli askerler tartıştığı İsrailli Yahudi sivili Filistinli zannedip öldürdü. İsrail basınını, öldürülen Yahudi'nin arbede sırasında İsrailli askerin silahını almaya çalışırkn öldürüldüğünü belirtti. İsrail polisinin yaptığı açıklamaya göre 2 saldırgan olduğu ve bu saldırganların okula giden otobüse binmeye çalıştıklarını ve durakta bulunan bir sivili hedef aldıklarını söyledi. Müdahale sonucunda saldırganlardan birisinin öldüğünü diğerinin ise ağır yaralandığı bildirildi.

İsrailli sivilin askerin silahını almaya çalıştığı iddia edildi.

Olayın İsrailli Yahudi sivilin askerlere kimliğini göstermesini reddedince yaşanan arbede sırasında meydana geldiği belirtildi. Arbede sırasında sivil İsrailli Yahudi tartıştığı askerlerden birinin silahını aldı. Bu yüzden diğer asker de sivile ateş edip öldürdü. 

Son zamanlara bölgede yaşanan şiddet olaylarında 40'tan fazla Filistinli, sekiz de İsrailli öldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.