Mübarek'in oğulları Cemal ve Ala serbest bırakıldı

Mısır'da yargılanan devrik lider Hüsnü Mübarek'in oğulları Cemal ve Ala Mübarek'in serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mübarek'in oğulları Cemal ve Ala serbest bırakıldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Hüsnü Mübarek'in oğulları Cemal ve Ala kardeşeler, Kahire'nin güneyinde tutuklu bulundukları Mezraa Cezaevi'nden salıverildi.

Mısır resmi haber ajansı MENA'nın adını vermediği İçişleri Bakanlığından üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı habere doğruldusunda, daha önce verilen mahkeme kararına istinaden, Ala ve Cemal Mübarek kardeşler, Kahire'nin güneyinde tutuklu bulundukları Mezraa Cezaevi'nden salıverildi.

Kahire Ceza Mahkemesi, daha önce "Cumhurbaşkanlığı Sarayı için ayrılan 16 milyon dolarlık ödeneği zimmete geçirme" suçlamasıyla yargılanan Mübarek'in oğulları Cemal ve Ala'nın, aldıkları cezanın bitiş tarihine yaptıkları itirazı kabul etmiş ve sanıkların serbest bırakılması yönünde karar almıştı.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.