Öldürene 100 milyon dolar!

Meksikalı uyuşturucu baron El Chapo, Donald Trump'ın başına ödül koydu. Trump'ı öldürene 100 milyon dolar!

Öldürene 100 milyon dolar!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

ABD Başkanlığı için yarışan emlak milyarderi Donald Trump'ın başına, Meksikalı uyuşturucu baronu Joaquin "El Chapo" Guzman tarafından 100 milyon dolar ödül konulduğu öğrenildi.

El Chapo’nun, Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Trump’a Meksikalılara karşı ırkçı yorumları sebebiyle kızgın olduğu öğrenildi.

İsmi verilmeyen bir mahkumun konuyla ilgili olarak El Chapo ile görüştüğü aktarıldı. mahkumun ifadelerine göre El Chapo, Trump’ın öldürülmesi karşılığında istenen miktarı vermeye hazır. Trump'ın tehditler üzerine kurşun geçirmez yelek giymeye başladığı ve güvenlik önlemlerini artırdığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Trump tehditleri ilk başlarda pek ciddiye almadı, ancak sonradan FBI’dan tehditleri araştırmasını istedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.