ABD Başkanı Donald Trump'tan nükleer açıklaması! Çok heyecan verici...

ABD Başkanı Donald Trump, "nükleer denetime izin" vermesini ve ve füze fırlatma rampasının kalıcı olarak sökülmesini kabul eden Kuzey Kore lideri Kim Jong Un için açıklama yaptı.

ABD Başkanı Donald Trump'tan nükleer açıklaması! Çok heyecan verici...
19 Eylül 2018 Çarşamba 10:32

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un aldığı karar hakkında sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Trump, Kore Yarımadası'nda, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ve Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un tarihi zirvesine ilişkin Twitter mesajında şöyle dedi:

"Kuzey Kore lideri Kim Jong Un nihai müzakerelere bağlı olarak nükleer denetime izin vermeyi ve bir nükleer deneme sahası ile (füze) fırlatma rampasının uluslararası uzmanlar önünde kalıcı olarak sökülmesini kabul etti. Bu süre içide füze fırlatılması da, nükleer deneme de yapılmayacak."

Kore Savaşında ölen bazı Amerikan askerlerinin iadesi

"Kahamanlarımızın cenazelerinin ülkeye gönderilmesi devam ediyor. Ayrıca Kuzey ve Güney Kore 2032 Olimpiyatlarına ortaklaşa ev sahipliği yapmak için başvuracaklar. Çok heyecan verici"

.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.