ABD'den Zaman Gazetesi'ne destek

ABD Dışişleri Bakanlığı Zaman Gazetesi'ne kayyum atamasına ilişkin açıklamada bulundu. ABD kayyum atamasının tedirgin verici olduğunu belirtti.

ABD'den Zaman Gazetesi'ne destek
04 Mart 2016 Cuma 22:13

 Fethullah Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in yayın ayağı Zaman Gazetesi'ne bugün kayyum ataması gerçekleştirildi. 

Paralel Devlet yapılanmasına ilşikin yürütülen mücadele kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda, İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, cemaatin basın organı Zaman gazetesine kayyum atanmasına karar vermişti. Konu ile ilgili bir açıklamada okyanıs ötesinden geldi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, kayyum atamasıyla ilgili, FETÖ'ye ve yayın organı Zaman Gazetesine destek niteliğinde bir açıklama yaptı. ABD Dışişleri'nden yapılan yazılı açıklamada, Zaman Gazetesi'ne kayyum atanması kararının tedirgin edici bir durum olduğu belirtildi.




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.