Amerika ve Rusya'nın Bir Türlü Terk Etmediği Suriye Topraklarından Petrol Fışkırıyor

Amerika ve Rusya'nın Bir Türlü Bırakamadığı Suriye Topraklarından Petrol Fışkırıyor kazma ve kürekle kazılan kuyularda bile petrol bulma imkanı var Suriyede Petrol Bölgeleri Kamışlı Neden Kapsam Dışı Bırakıldı?Çarpıcı Bilgiler Haberimizde ABD Petrol İçin Suriyeyi Bölmek İstiyor

Amerika ve Rusya'nın Bir Türlü Terk Etmediği Suriye Topraklarından Petrol Fışkırıyor
Admin
Admin
13 Kasım 2019 Çarşamba 10:41

Amerika ve Rusya'nın Bir Türlü Terk Etmediği Suriye Topraklar Petrol Fışkırıyor

Suriye'deki iç savaşı bahane ederek ülkeye giren Amerika ve Rusya'nın asıl amacının, ülkenin petrol kaynaklarını ele geçirmek olduğu anlaşılmaktadır.

Rusya ile Türkiye  arasında yapılan anlaşmada,asıl petrol bölgesi olan  Kamışlı kapsam dışı bırakılmıştı

Mardin'in Nusaybin ilçesinin hemen karşısında bulunan Kamışlı petrol bölgesi iken  Nusaybin'de ise bir damla bile petrol yok.

  Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransa'da yapılan Paris Barış Forumu'nda yaptığı görüşme sırasında , Suriye'deki son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.ABD Petrol kuyularını sahiplenmek  İçin Suriyeyi Bölmek İstiyor

Suriye topraklarından petrol fışkırıyor

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.