Beyaz Saray'ın değeri belirlendi! İşte fiyatı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanlarının resmi ikametgah adresi olan Beyaz Saray'ın değeri bir araştırma sonucunda belirlendi.

Beyaz Saray'ın değeri belirlendi! İşte fiyatı
24 Ağustos 2016 Çarşamba 14:26

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) başkanlarına ev sahipliği yapan Beyaz Saray'ın fiyatı bir emlak şirketinin yaptığı araştırma sonuçlandı. Saray'ın değerinin yapılan araştırma sonucunda 359 milyon dolar olduğu belirlendi. Beyaz Saray'ın değeri yaklaşık 1 milyar liraya tekabül ediyor.

42 başkana ev sahipliği yapan Beyaz Saray'da 132 oda, 16 misafir odası, 3 mutfak, 35 banyo ve 1 kütüphane bulunuyor. Ayrıca Washington’ın en merkezi noktasında bulunan Saray 5 bin 109 metrekarelik alana sahip.

ABD Devlet Başkanların resmi ikametgah adresi Beyaz Saray, ilk başkanları olan George Washington tarafından çizdirilmesine rağmen ölümündeb bir sene sonra 1800 yılında tamamlanmıştır.


Etiketler; #Beyaz Saray
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.