Clinton'dan seçim değerlendirmesi, ''Kaybetmemin nedeni...''

ABD’nin ilk kadın başkanı olma şansını kaybeden Demokrat Parti adayı Hillary Clinton, Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump karşısındaki seçim mağlubiyetinin sebebi olarak FBI'ı gösterdi.

Clinton'dan seçim değerlendirmesi, ''Kaybetmemin nedeni...''
13 Kasım 2016 Pazar 10:14

ABD’de 8 Kasım’da gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde beklenmeyen şekilde Trump’a karşı kaybeden Clinton, kampanyasına destek verenlerle görüştü.

Clinton başkanlığı kaybetmesinin nedeni olarak seçimlerden günler önce hakkında yeniden soruşturma açma kararı alıp Kongre’ye mektup gönderen FBI direktörü James Comey’i gösterdi. Clinton, Trump’ın bu soruşturmayı kendisine karşı kullandığının altını çizdi. Reuters, konuya ilişkin olarak Clinton’ın sözcüsüne ulaşmaya çalıştıklarını ancak henüz yanıt alamadıklarını aktardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.