Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çipras'a iade edilmeyen FETÖ'cüleri sordu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çin'in Başkenti Pekin'de Yunanistan Başbakanı Çipras ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Erdoğan, Çipras'a iade edilmeyen FETÖ'cüleri sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderler ile temasları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çipras'a iade edilmeyen FETÖ'cüleri sordu
13 Mayıs 2017 Cumartesi 12:40

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Çipras'a iade edilmeyen FETÖ'cüleri sordu. Çin'in Başkenti Pekin'de görüşmelerini sürdüren Erdoğan, Çipras ile bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan Çipras'a, 'iade edilmeyen darbeci askerler' meselesinin Türkiye ile Yunanistan arasında bir sorun teşkil ettiği ifade edilerek, darbeye karışmış bu kişilerin Yunanistan'da durmasının doğru olmadığı, bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini ifade etti.

Erdoğan, Uluslararası İşbirliği İçin Kuşak ve Yol Forumu'na katılmak üzere geldiği Çin Halk Cumhuriyeti'nin başkenti Pekin'de, Four Seasons Hotel'de Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ı kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pekin'de görüşmelerini devam ettiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası İşbirliği için Kuşak ve Yol Forumuna katılmak üzere geldiği Çin’in başkenti Pekin’de temaslarına devam ediyor. Erdoğan, Pekin’de Macaristan Başbakanı Victor Orban ile de bir  görüşme gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.