Dikkat! Beklenen zam geldi!

PÜİS tarafından bu sabah yapılan açıklamada benzin ve motorinde zam beklendiği belirtilmişti. Beklenen zam geldi. Bu geceden geçerli olmak üzere petrol ve motorine zam yapıldı.

Dikkat! Beklenen zam geldi!
04 Nisan 2017 Salı 14:42

Benzin ve motorine zam yapıldı. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 12, motorine ise 8 kuruş zam yapıldı.

PÜİS, bugün sosyal medya hesabı üzerinden açıklma yapmış ve motorin ile benzine zam beklendiğini kaydetmişti. Baklenen zam geldi. Yapılan zam, 5 Nisan 2017 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak.

Buna göre;

Ankarada litresi ortalama 5,18 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,30 lira olacak. Benzinin litresi İstanbulda 5,14 liradan 5,26 liraya, İzmirde 5,17 liradan 5,29 liraya yükselecek.

Motorinin litre fiyatı ise Ankarada 4,48 liradan 4,56 liraya, İstanbulda 4,43 liradan 4,51 liraya, İzmirde 4,45 liradan 4,53 liraya çıkacak.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.