Donald Trump Öldü Mü ?

Donald Trump Öldü Mü ?
Admin
Admin
02 Temmuz 2019 Salı 19:56

Beyaz Saray'da hareketlilik, Trump öldü iddiaları... Bir Simpsons Kehaneti daha mı doğru oluyor?

ABD’nin başkanı Donald Trump’ın öldüğüne dair iddialar, sosyal medyada gündem oluşturdu.

Abd yasalarına göre başkan ölürse yada iş yapamaz konuma gelirse başkan yardımcısı yerine geçer yemin edene kadar da kimseye duyrulmaz.

ABD basınında trumpın kalp krizi sonucu öldüğü hakkında söylentiler var

1. Trump öldü ya da görevini yapamayacak hale geldi ki başkan yardımcısının acil çağrılması bu yönde işaret veriyor

2. Batan rus denizaltisi ilgili bilmediğimiz bir şeyler var. Ama bu başkan yardımcısının çağrılmasını açıklamıyor

Washington ve Moskova'da olağandışı hareketlilik yaşanıyor. ABD ve Rusya'dan sonra Avrupa Komisyonu üyeleri de Brüksel'de acil toplantıya çağrıldı.

Washington-Moskova hattında yaşanan hareketlilik sonrası ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, acil koduyla Beyaz Saray'a çağrıldı. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra Rusya Devlet Başkanı Putin'in tüm randevularını iptal ederek, Savunma Bakanı Şoygu ile görüşmesi dünya basınında yankı buldu.

Aynı saatlerde Avrupa Komisyonu Güvenlik Konseyi de Brüksel'de acil bir toplantıya çağrıldı. Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi'nin de acil olarak toplandığı ileri sürüldü.

İhtimalleri sıralıyorum;

1. Trump öldü.

2. ABD ile Rusya arasinda askerkerin ölümü ile sonuçlanan bir çatışma çıktı.

3. Nükleer kaza.

4. ABD İran a Saldıracak

Son dakika... Rus Deniz Kuvvetleri'ne bağlı bir denizaltında çıkan yangın nedeniyle 14 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu

Nükleer sızıntı iddialarının ardından Norveç Radyasyon ve Nükleer Güvenlik Kurumu'ndan bir açıklama yapıldı! Rus denizaltı kazasının yaşandığı bölgede yüksek seviyede radyasyon gözlenmediği ifade edildi. Yaşanan Hareketliliğin bu nedenle olduğu söyleniyor

AYRINTILAR BİRAZDAN....

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.