Erdoğan İdlib'deki Durumu Savaş Başladı Olarak Değerlendirdi

Erdoğan İdlib'deki Durumu Savaş Başladı Olarak Değerlendirdi.

Erdoğan İdlib'deki Durumu Savaş Başladı Olarak Değerlendirdi
Admin
Admin
21 Şubat 2020 Cuma 16:31

Erdoğan İdlib'deki Durumu Savaş Başladı Olarak Değerlendirdi

Son zamanlarda İdlib'de 150 rejim askerinin öldürüldüğünü açıklayan Cumhurbaşkanı bir savaşın ortasındayız diye açıkladı

Suriye'nin İdlib bölgesinde Esad rejiminin sivillere bombalı saldırı gerçekleştirmesi Türkiye düğmeye basmıştı.

Bölgede Rusya'nın gücü faydasında Türk askerlerini hedef te tutması üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri, o yere destek ekiplerini ve hazırlıklarını tam gaz ile sürdürdü.

İdlib'de gerçekleşmiş olan bu hal sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, son haller ile alakalı ilgili mühim açıklamalar dile getirdi.

"BEN BUNA SAVAŞ DİYEBİLİRİM"

LİBYA'DAKİ SON DURUMA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'ya dair ise, şunları anlattı:

"Hafter meşru isimlerden değildir. Hafter, bizim için bir muhatap olmamaktadır. Hafter orada bir maaşlı çalışan , meşru insan değil ki , illegal, gayrimeşru. Orada meşru olante  lider Sarrac'dır. Biz hep Sarrac ile görüşme yaptık . Batı Sarrac'ı davet ettiği bölgeye Hafter'i de çağırdık . Biz Suriye halkının daveti üzerine orada olmuşsak Libya'da da 500 seneye dayalı kardeşliğimiz var onların çağırısı üzerine askeri eğitim güvenlik anlaşmamızı gerçekleştirdik onun üzerine de orada bulunduk ."

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.