Esad Rejiminden Türkiye'ye Küstah Tehdit

Esad rejiminden Türkiye'ye küstah tehdit, Esad'ın danışmanı Buseyna Şaban, İdlib'deki Türk gözlem noktasını vuracaklarını söyledi, Suriye'deki güvenliğin sağlanması ve güvenli bölge oluşturarak türkiyede ki suriyelilerin bu güvenli bölgelere gönderilmesi için adım atan ülkelerden biri de Türkiye oldu, Rusya ile Güvenli bölge için yapılan görüşmeler ve anlaşmalar kapsamında bölgede gözlem noktaları kuruldu Küstah tehdit ile Türkiye savaş açabilir, Detaylar haberde.. Esad rejimi, Türkiyenin suriyeli vatandaşlar için yaptıklarını görmezden gelip Türk gözlem noktalarını hedef olarak görmeye başladı.

Esad Rejiminden Türkiye'ye Küstah Tehdit
Admin
Admin
24 Ağustos 2019 Cumartesi 12:27

Esad rejiminden Türkiye'ye küstah tehdit

Esad'ın danışmanı Buseyna Şaban, İdlib'deki Türk gözlem noktasını imha edebileceklerini söyledi.

Suriye'deki güvenliğin sağlanması ve güvenli bölge oluşturarak türkiyede ki suriyelilerin bu güvenli bölgelere gönderilmesi için adım atan ülkelerden biri de Türkiye oldu.

Rusya ile Güvenli bölge için yapılan görüşmeler ve anlaşmalar kapsamında bölgede gözlem noktaları kuruldu.

Esad rejimi, Türkiyenin suriyeli vatandaşlar için yaptıklarını görmezden gelip  Türk gözlem noktalarını hedef olarak görmeye başladı.

"TÜRK GÖZLEM NOKTALARI İMHA EDİLEBİLİR"

Esad'ın Danışmanı Buseyna Şaban,Son Derece Küstah Bir tavırla  "Türkiye, Astana görüşmelerinde varılan mutabakatları yerine getirmedi ve gözlem noktalarını silah transfer tesislerine ve Suriye toprakları işgal noktalarına dönüştürdü. söyleminde bulundu. Yıllardır İsrail'in ülkesini bombalamasını ve topraklarını işgal etmesini göremezden gelerek bu açıklamayı yapması Türk yetkilileri ve türk halkının tepkisine neden oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Moskova'da Putin ile bu konuda görüşme yapacak Artık Bölgede sular çok ama çok ısındı Türkiye'nin Gücünü Görmek isteyen düşmanlar Esad'ı kullanarak test etmeye çalışsada sonuçları hüsran olacak. Ayrıca Esad İçin de bu saattten sonra bir operasyon yapılması an meselesi

Danışmanı Buseyna Şaban Murik köyündeki Türk gözlem noktası kuşatma altında ve Suriye ordusu, Türk gözlem noktalarını imha edebilir" diyerek küstah bir çıkışa imza attı. Bu açıklamanın ardından artık operasyon an meselesi gözlem noktalarına her hangi bir müdahale savaş sebebi  ve operasyon ve savaş an meselesi Türkiye hakkını kullanarak Suriyeye her an savaş açabilir.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.