İdlib'te pazar yerine saldırı: 33 ölü, 47 yaralı

İdlib'in Maret el Numan ilçesindeki pazar yerine suriye ordusuna ait bir savaş uçağı ile saldırı düzenlemesi sonucunda ilk belirlemelere göre 33 kişi öldü 47 kişi yaralandı.

İdlib'te pazar yerine saldırı: 33 ölü, 47 yaralı
19 Nisan 2016 Salı 14:45

Suriye ordusuna ait savaş uçağı, İdlib'in Maret el Numan ilçesindeki pazar yerine saldırı düzenlemesi sonucunda pazar yerinde bulunan sivil vatandaşlar hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı. İlk belirlemelere göre saldırıda 33 kişi hayatını kaybederken 47 kişi ise yaralandı.



Maret en-Numan ilçesindeki sivil savunma yetkilisi Ömer Alvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orduya ait bir savaş uçağının ilçede pazar yerine düzenlediği hava saldırısında 28 sivilin yaşamını yitirdiğini, 35 kişinin de yaralandığını söyledi.


Etiketler; #Suriye #idlib
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.