İslam Düşmanı Hollandalı Geert Wilders, Evet oyu çıkmasını hazmedemedi

Referandumda evet oyu çıkması Hollandalı Irkçı Faşist politikacı Geert Wilders adeta çıldırttı. Türk ve İslam düşmanlığını her seferinde dile getiren Wilders, Twitter hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik edepsizce paylaşımda bulundu.

İslam Düşmanı Hollandalı Geert Wilders, Evet oyu çıkmasını hazmedemedi
16 Nisan 2017 Pazar 23:15

Türk ve İslam Düşmanlığı ile tanınan Hollanda'lı politikacıGeert Wilders,Türkiye'de gerçekleşen referandum sonucunu hazmedemedi. Wilders sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik faşistçe bir paylaşım gerçekleştirdi. 

Nazi kalıntısı politikacı Geert Wilders'ın Türk ve İslam düşmanlığı hız kesmeden devam ediyor. Referandum'dan Evet kararı çıkmasını hazmedemeyen Wilders, nefretini kustu. Wilders,  Türkiye'deki 'evet' zaferini yediremeyen Wilders, "Türkiye bugün daha fazla islamofaşizmi ve totalitarizmi seçti' dedi.


Etiketler; #Geert Wilders
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 7 yıl önce
Çatlıyorlar. Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.
Avatar
Gözüm - 7 yıl önce
İnşAllah bundan sonra hiç birinizin gücü ülkeme yetmeyecektir.