İsrail 24 Filistinliyi daha rehin aldı

İsrail Gazze'yi tamamen abluka altına aldıktan sonra şimdi de Batı Şeria'ya yöneldi. Filistinli 24 kişi Hamas üyesi oldukları iddiasıyla rehin alındı.

İsrail 24 Filistinliyi daha rehin aldı
10 Kasım 2015 Salı 09:51

İsrail askerlerinin Batı Şeria'da Hamas üyesi olduğu gerekçesiyle evlere baskın düzenleyerek 24 Filistinli aktivisti rehin aldığı bildirildi.

İsrail ordu radyosunun haberine göre, bu sabah Kalkilya kentinde düzenlenen geniş çaplı saldırıda Hamas üyesi olduğu gerekçesiyle 24 Filistinli aktivist gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın görgü tanıklarından aldığı bilgiye göre, üniversite öğrencileri ve eski tutukluların da aralarında bulunduğu kişilere yönelik gözaltı operasyonarında İsrail askerleri evlere büyük zarar verdi.

İsrail askerleri, Batı Şeria ve Kudüs'te çeşitli suçlamalarla sık sık Filistinlileri, evlerine baskınlar düzenleyerek gözaltına alıyor. Resmi verilere göre İsrail hapishanelerinde yaklaşık 6 bin 500 Filistinli bulunuyor.


Etiketler; #filistin #israil
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.