İsrail en üst düzey diplomatı Dore Gold İstanbul'a geliyor

İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan 5 kişinin öldüğü 37 kişinin yaralandığı terör saldırısı sonrasında İsrail harekete geçti. İsrail saldırıda yaralanan 3 vatandaşı için en üst düzey diplomatını Türkiye'ye gönderiyor. Üst düzey diplomat Dore Gold, ABD gezisini yarıda kesip yarın İstanbul'a geliyor.

İsrail en üst düzey diplomatı Dore Gold İstanbul'a geliyor
19 Mart 2016 Cumartesi 18:31

İstanbul İstiklal Caddesi'nde bu sabah gerçekleşen terör saldırısında 5 kişi öldü 37 kişi yaralandı. Terör saldırısında yaralananların içerisinde 3 İsrail vatandaşıda bulunuyordu. İsrail yaşanan terör saldırısı sonrasında harekete geçti. İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Emanuel Nahshon, İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dore Gold’un yarın İstanbul’a geleceğini duyurdu.

Emanuel Nahshon, İsrail’in İstanbul’daki terör saldırısında üç İsrail vatandaşının hayatından endişe ettiklerini açıkladı ve yarın en üst düzey diplomatın İstanbul'da olacağını söyledi.


ABD Ziyaretini yarıda kesip İstanbul'a geliyor

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Emmanuel Nahshon, Amerikan İsrail Kamu İşleri Komitesi toplantısı için ABD'de bulunan Dışişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Dore Gold'un ziyaretini yarıda kesip İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Ayrıca, İsrail'in resmi acil yardım servisi Kızılkalkan'a ait bir uçağın saldırıda yaralanlar İsrail vatandaşlarını almak üzere İstanbul'a hareket edeceği belirtildi.



İstiklal Caddesindeki terör saldırısını kim düzenledi? Canlı bombanın kimliği belli oldu mu?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.