İsrailli bakandan şok açıklama! Suikast politikasına...

İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, sözleri ile bir skandala daha imza attı. Hamas liderinin öldürülmesi gerektiğini söyleyen Regev, "Suikast politikasına geri dönmeliyiz ve onları hedef almalıyız" dedi.

İsrailli bakandan şok açıklama! Suikast politikasına...
10 Ağustos 2018 Cuma 11:00

İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, Hamas liderlerine suikast düzenleme çağrısı yaptı. Ülkedeki en önemli gazetelerden Jerusalem Post'ta yer alan habere göre Regev, Hamas liderlerinin öldürülmesi gerektiğini kastederek, "Eğer çocuklarımız korku içinde yaşıyorsa, Hamas liderleri de bu şekilde yaşamalı. Suikast politikasına geri dönmeliyiz ve onları hedef almalıyız" dedi.

İsrailli çocuklar için konuşan ama Filistinli çocukları yoksayan İsrailli bakan, "Bana İsrail'deki diğer çocuklar gibi kamp yapıp, sosyal etkinliklere katılamayan çocukların akılalmaz durumunu anlattılar. Yaz tatilleri böyle olmamalı" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.