İsviçre Zurih'te camiye silahlı saldırı

İsviçre'nin kenti Zürih'te bir camiye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, yaralıların olduğu öğrenildi. İsviçre polisi saldırganların kaçtığını açıkladı.

İsviçre Zurih'te camiye silahlı saldırı
19 Aralık 2016 Pazartesi 23:25

İşviçre'nin kenti Zürih'te bulunan bir camiye silahlı saldırı düzenlend. Saldırıda ölü olmadığı, yaralıların bulunduğu öğrenildi.

Avrupa'da İslamafobi gün geçtikçe artıyor. İsviçre'nin Zürih kentindeki bir camide silahlı saldırıda bulunulduğu ve yaralıların olduğu öğrenildi. Zürih polisi, AA muhabirine telefonda verdiği bilgide, Zürih'teki bir camide silahlı saldırıda bulunulduğunu ve yaralananlar olduğunu açıkladı.

Saldırıda can kaybı olmadığını belirten fakat yaralı sayısı hakkında bilgi vermekten kaçınan polis, saldırıyı kaç kişinin düzenlediğini ve nedenini araştırdıklarını ifade etti. Saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Polisler camiye saldıranların yakalanması için çalışma başlattı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.