Kadın teröristten Londra'ya saldırı mesajı!

'Bayan Terör' lakablı Sally Jones, Londra'yı Twitter hesabından tehdit etti. İngiliz DAEŞ militanı olan Jones hesabından, "İngiltere--->BOOM!" yazarak paylaştı.

Kadın teröristten Londra'ya saldırı mesajı!
26 Mayıs 2016 Perşembe 11:17

'Bayan Terör' lakablı Sally Jones, Londra'yı Twitter hesabından tehdit etti. İngiliz DAEŞ militanı olan Jones hesabından,  "İngiltere--->BOOM!" yazarak paylaştı.

Londra'ya yönelik saldırı bir saldırının olabileceğini Twitter'dan hesabından duyuran ve İngiltere'ye tehdit savuran Jones ilk paylaşımında "Ben olsam Haziran'da Londra'da bulunmazdım... Hatta Temmuz'da da. Dürüst olmak gerekirse oraya hiç gitmezdim, özellikle demetroyla" diye yazmıştı. Jones bir sonraki tweet'inde de "İngiltere--->BOOM!" yazdı. Twitter'da  ilk sırasına yerleşen paylaşımların ardından, Jones'un hesabı sosyal medya platformu yöneticileri tarafından kapatıldı.

47 yaşındaki "Bayan Terör", 2013'te Suriye'ye gitmek üzere İngiltere'yi terk etmişti. Jones bir süre sonra Irak'ın Musul kentine geçti ve hala orada saklanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.