Kardeş devlet Azerbaycan'da yangın!

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) tarafından yapılan açıklamada, 10. platformda gaz hattında yangın çıktığı belirtildi.

Kardeş devlet Azerbaycan'da yangın!
05 Aralık 2015 Cumartesi 00:35

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) tarafından yapılan açıklamada, 10. platformda gaz hattında yangın çıktığı belirtildi. Yerel saatle 17.40'ta çıkan yangının, güçlü kasırga nedeniyle gaz hattında meydana gelen tahribat yüzünden çıktığı bildirildi.

Yangın çıkınca ilk olarak çalışanların tahliyesi için çalışmalar başlatıldığı ama yüksek dalgaların kurtarma gemilerinin platforma yanaşmasına engel olduğu belirtildi.


Zorlu hava şartlarına rağmen, Olağanüstü Haller Bakanlığına bağlı ekiplerin ve yangın söndüren gemilerin tahliye ve yangın söndürme faaliyetini sürdürdüğü ifade edildi.


Etiketler; #azerbaycan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.