Merkel'den bir Nazi açıklaması daha

Krizin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nazi benzetmesine yönelik Almanya Başbakanı Angela Merkel'den yeni bir açıklama daha geldi.

Merkel'den bir Nazi açıklaması daha
21 Mart 2017 Salı 14:04

Türk Bakanların referandum kampanyalarını iptal ederken PKK gösterilerine izin veren Almanya Başbakanı Angela Merkel, bir açıklama daha yaptı.

Hollanda ile yaşanan krizde de desteklerini Hollanda'dan esirgemeyen Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nazi benzetmelerinin ülkede oş karşılanmayacağını dile getirdi. 

Merkel'in partisi olan Hristiyan Demokrat Birlik'in (CDU) Genel Başkan Yardımcısı Volker Bouffier ise, aynı konu ile ilgili DLF kanalına açıklama yaptı. Bouffier, "Erdoğan ve hükümeti ülkede hoş karşılanmayacak ve bunun anlaşılması gerekiyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.