Moskova'da patlama, Rusya'da art arda üç patlama meydana geldi

Rusya'nın başkenti Moskova'da bu akşam saatlerinde art arda üç patlama meydana geldi. Rusya'daki patlamanın Moskova'nın kuzeyinde meydana geldiği ve patlama sonrası 20 garajın alev aldığı belirtiliyor. Ölü ve yaralının olup olmadığı ise henüz netlik kazanmadı. Rusya Moskova'da patlama ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde...

Moskova'da patlama, Rusya'da art arda üç patlama meydana geldi
30 Mart 2016 Çarşamba 23:30

Ruya'nın başkent Moskova'da bu akşam saatlerinde arka arkaya 3 patlama meydana geldi. Patlamanın Mokova'nın kuzey bölgesinde gerçekleştiği, patlama sonrası 20 garajın alev aldığı belirtiliyor.

Moskova Zorge Caddesi üzerinde gerçekleşen patlama sonrası alevlerin 150 metrekarelik bir alana yayıldığı olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracının sevk edildiği gelen bilgiler arasında.

Moskova'daki patlamada ölü ya da yaralı olduğu yönünde henüz bir bilgi bulunmuyor. 

Rusya'nın Moskova şehrinde gerçekleşen patlamanın sebebi ise tam olarak bilinmiyor. 

Olay sonrası yorum yapan otoriteler olayın bir terör saldırısı olması halinde DAEŞ tehdidinin Avrupa'dan sonra Rusya'ya da sıçramış olabileceğini belirtiyor.

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü kaya - 8 yıl önce
Bu doğrumu gerçekten?