Norveç'te helikopter Kuzey Denizine düştü!

Norveç'te bir petrol şirketine ait olan bir helikopterin Bergen kenti yakınlarındaki Kuzey Denizi’ne düştü. Denize düşen helikopterin içerisinde en az 12 kişinin bulunduğu belirtildi.

Norveç'te helikopter Kuzey Denizine düştü!
29 Nisan 2016 Cuma 14:13

Norveç’te bir petrol şirketine ait olan bir helikopter Bergen kenti yakınlarındaki Kuzey Denizi’ne düştü. Denize düşen helikopterin içerisinde en az 12 kişinin bulunduğu belirtildi.

Norveç Kurtarma Koordinasyon Merkezi’nden Bjorn Jarle Amlid isimli yetkili, denize düşen helikopterdekileri kurtarma çalışmalarının devam ettiğini  belirtirken
görgü tanıkları ise bölgede büyük bir patlama duyduklarını ve helikopterin enkazının denizin üzerinde görüldüğünü kaydetti. Helikopterde 17’ye yakın insan olabileceği belirtilirken, ölü ve yaralı sayısıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Adı açıklanmayan bir petrol şirketine ait helikopterin Kuzey Denizi'ndeki bir petrol tesisine gittiği sanılıyor.

AP'nin haberine göre; Polis Sözcüsü Morten Kronen, helikopterin tamamen parçalandığını söyledi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.