Paris'te terör saldırılarının gerçekleştiği yerler

Fransa'da bir restorana kalaşnikoflu silahlar ile saldırı düzenlendi. Paris'te terör saldırısı. Paris'teki terör saldırsında kaç ölü var? Paris'teki terör saldırısında ölüler ve yaralı ve rehineler var. Fransa- Almanya maçının oynandığı stat yakınında terör saldırısı. Pariste 4 ayrı noktada terör saldırısı. Paris'te Konser salonuna saldırı sonrası rehineler bulunuyor. Terör saldırılarının gerçekleştiği yerler.

Paris'te terör saldırılarının gerçekleştiği yerler
14 Kasım 2015 Cumartesi 01:00

Fransa'da 3 noktada gerçekleşen terör saldırıları sonrasında en az 60 kişinin öldüğü belirtiliyor.

Fransa'nın Paris kentinde terör saldırıları meydana geldi. Fransa-Almanya arasında oynanan hazırlık maçı esnasında meydana gelen terör saldırılarında en az 60 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Eş zamanlı saldırılar gerçekleşti. 

Fransa - Almanya hazırlık maçının oynandığı Stade de France Stadı'nın yakınında 2 bomba patlatıldığı ifade edildi. 
Eş zamanlı olarak stat yakınında bulunan Petit Cambodge restoranına ağır silahlarla ateş açıldı. 

3. saldırı Bataclan Konser Salonu'nda gerçekleşti. Teröristler tarafından saldırıda, 100 kişinin rehin alındığı bilgisi verildi.

Ayrıca bir metro istasyonunda patlamanın gerçekleştiği ve Louvre Müzesi yakınındaki Les Halles Restorantı'nda silah seslerinin duyulduğu söyleniyor. 


Fransa'da Olağanüstü Hal

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, yaşanan terör saldırıları sonrası Fransa'da olağanüstü hal ilan edildiğini belirtti. Açıklamada tüm sınırların kapatıldığı ve sokağa çıkma yasağının ilan edildiği belirtildi.

Fransa ordusunun sokağa indiği belirtiliyor.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.