Rusya'dan bir karar daha!

Rusya, Türkiye'ye tur satışı yapan tur şirketlerinin internet sitesini kapatıyor.

Rusya'dan bir karar daha!
03 Haziran 2016 Cuma 09:45

Rusya'dan bir hamle daha geldi. Moskova'da bir mahkeme, Türkiye'ye tur satışı yapan 23 tur operatörünün internet sitelerinin kapatılmasına karar verdi.

Rus tüketici hakları denetim ajansı Rospotrebnadzor'dan yapılan açıklamada, Türkiye'ye tur satışı yaptıkları belirlenen tur operatörünün internet sitelerinin mahkeme kararıyla kapatıldığı belirtildi.
 
24 Kasım tarihinde Rusya'ya ait savaş uçağının Suriye'de Türk F16'ları tarafından düşürülmesinin ardından, Rusya'da seyahat şirketlerinin Türkiye'ye tur satışı yapmasını yasaklamıştı.
 
Rospotrebnadzor yetkilileri daha önce de 700 seyahat şirketine planlanmamış denetimler gerçekleştirmiş ve Türkiye'ye tur satışı yapıp yapmadıkları araştırılmıştı.


Etiketler; #türkiye #rusya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.