Rusya'dan 'Fırat Kalkanı'na ilişkin açıklama

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fırat Kalkanı'na ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Rusya'dan 'Fırat Kalkanı'na ilişkin açıklama
30 Mart 2017 Perşembe 13:45

Rusya'dan Fırat Kalkanı'na ilişkin açıklama yapıldı. Rusya Dışişleri Bakanı Mariya Zaharova, düzenlediği haftalık basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soru üzerine Türkiye'nin Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin açıklamada bulundu. 

Toplantıda tüm meslektaşlarıya aktif bir biçimde çalıştıklarını aktaran Sözcü Zaharova, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

Türkiye'nin Suriye'deki Fırat Kalkanı operasyonunu bitirmiş olmasına ilişkin bir soruya cevap veren Zaharova, Rusya Savunma Bakanlığı yetkililerinin değerlendirmesini yapabileceği bir konu olduğu yanıtını verdi.

Zaharova açıklamasında "Türkiye ile Suriye konusunda hem ikili olarak hem de Moskova, Tahran ve Ankara üçlüsü olarak temas halindeyiz. Türk meslektaşlarımızla aktif biçimde çalışıyoruz. Bu işbirliğini zorluklar olmasına rağmen yapıcı olarak değerlendiriyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.