Rusya'nın Meksika'ya müdahale kampanyası büyük ilgi gördü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Meksika'daki sorunları çözmesi için başlatılan imza kampanyasında binlerce imza toplandı.

Rusya'nın Meksika'ya müdahale kampanyası büyük ilgi gördü
16 Ocak 2017 Pazartesi 09:25

Rusya'nın Meksika'ya müdahale kampanyası büyük ilgi gördü. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Meksika'daki sorunları çözmesi için başlatılan imza kampanyasında binlerce imza toplandı.

Putin'in Meksika'daki sorunları çözmesi için change.org üzerinden imza kampanyası başlatılmıştı. Kampanya kapsamında kısa sürede binlerce imza toplandı.

Freppo Sovietico rumuzlu kullanıcının hazırladığı ‘Kötü hükümeti ortadan kaldırmak için Rusya'nın Meksika'ya müdahalesi' başlıklı imza metninde, "Meksika'daki siyasi durum, tarihinin en kötü seviyesinde bulunuyor" denildi.

ABD ve Birleşmiş Milletler'in ülkedeki durumu düzeltmek için hiçbir şey yapmadığını belirten Sovietico, "ABD büyük bir memnuniyetle Meksika'dan kaynak alıyor ve her şeyi çalan ve satan yozlaşmış Meksikalı siyasetçileri durduracak kişiye ihtiyaç var" dedi. Metinde, "Bugün, Meksika bu talan ve bu sıçanlar yüzünden kan kaybediyor. Vladimir Putin, Latin Amerika size ihtiyaç duyuyor" şeklinde açıklama yapıldı.


Etiketler; #rusya #Meksika
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.