Sizinde Yeşil Kart Şansınız Olabilir!

Ankara’daki Amerikan Büyükelçiliği, 2017 Yeşil Kart çekilişini kazananlar listesine 6 Eylül itibariyle yeni isimler eklendiğini açıkladı. 2017 Yeşil Kart çekilişini kazanamadıysanız, hala şansınız olabilir.

Sizinde Yeşil Kart Şansınız Olabilir!
09 Eylül 2016 Cuma 22:00

Ankara'daki Amerikan Büyükelçiliği, 2017 Yeşil Kart çekilişini kazananlar listesine 6 Eylül itibariyle yeni isimler eklendiğini açıkladı. 2017 Yeşil Kart çekilişini kazanamadıysanız, hala şansınız olabilir.

YEŞIL KART KAZANMA ŞANSINIZ NISPETEN YÜKSEK
Kuruluşumuz içinde yapılan değerlendirme sonuçlarına göre Yeşil Kart kazanma şansı olasılığı yaklaşık 1:25 ila 1:50 arasındadır (hangi bölgeden katıldığına ve yıla bağlı olarak). Bu demektir ki çekilişe katılan her yirmi kişiden biri gerçekten Yeşil Kart kazanmaktadır.

ABD, başvuruların elektronik yolla iletilme şartını getirmesinden beri başvuru sayısında ciddi bir azalma olmuştur. Buna göre son yıllarda başvuru sayısı 1,5 milyon azalmıştır. Bu gelişme devam ederse kişisel kazanma şansınız bu yıl daha da yükselecektir!

Evli eşlerin her biri ayrı ayrı başvuruda bulunarak kazanma şanslarını ikiye katlamaktadır!Yeşil Kart kazanmak sayısal lotoda 3 bilmekten daha kolaydır. Hatta zar ile bir atışta iki altı atmaktan da kolaydır.

Aşağıda açıklanan noktaları dikkate alınız:
Her yıl yaklaşık 20 ülkenin çekilişe katılması yasaklanmaktadır. Böylece çekilişe katılan ülkelere bilinçli olarak öncelik tanınmaktadır. Geçmişte yapılan başvuruların %28,4’ü hatalar içerdiğinden diskalifiye olmuştu. Bunun anlamı: Başvuruda bulunan her üç kişiden biri çok küçük hatalar nedeniyle çekilişe katılma şanslarını kaybetmektedir. Başvurunuzu  'the american dream' üzerinden yaptığınızda böyle bir durum sizin için söz konusu olamaz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.