Son dakika: Trump: S-400 aldığı için!!!

Son dakika: Trump: S-400 aldığı için suçluyor mu, ABD Başkanı Donald Trump Türkiye düşünceleri, Türkiye’yi Rusya’dan S-400 füze savunma sistemi aldığı için Trump,"S-400 aldığı için Türkiye'yi suçlamaya mı başladı, Trump, Türkiye'nin milyarlarca dolarlık 125 F-35 savaş uçağı sipariş ettiğini açıkladı mı ?

Son dakika: Trump: S-400 aldığı için!!!
Admin
Admin
27 Temmuz 2019 Cumartesi 01:42

Son dakika: Trump: S-400 aldığı için Türkiye'yi suçlamıyorum

Son dakika haberine göre ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’yi Rusya’dan S-400 füze savunma sistemi aldığı için suçlamadığını söyledi. Trump,"S-400 aldığı için Türkiye'yi suçlamıyorum" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'yi Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi aldığı için suçlamadığını söyledi.

Beyaz Saray'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, Türkiye'nin S-400 alımına ilişkin değerlendirmede bulundu.

TÜRKİYE'Yİ SUÇLAMIYORUM
Trump, Türkiye'nin milyarlarca dolarlık 125 F-35 savaş uçağı sipariş ettiğini vurgulayarak, "Zor bir durum. Türkiye'yi S-400 alması konusunda suçlamıyorum çünkü (Eski Başkan Barack) Obama döneminde meydana gelen birçok durum ve problem mevcut. Felaket olan bu mesele Obama yönetimine dayanıyor. Durumu değerlendiriyoruz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.