Suriye'de İdlib şehitleri için Tek Yürek Oldu !

Suriye'de İdlib şehitleri için miting Yaptı Suriye'de İdlib şehitleri için Tek Yürek Oldu ! Suriyedeki son durum nedir Bahar Kalkanı Harekatı başladı Mı?

Suriye'de İdlib şehitleri için Tek Yürek Oldu !
Admin
Admin
03 Mart 2020 Salı 18:38

Suriye'de İdlib şehitleri için Tek Yürek Oldu

Suriye'de İdlib şehitleri için miting Yaptı Suriye'de İdlib şehitleri için Tek Yürek Oldu  Suriye'de İdlib şehitleri için miting Yaptı Suriye'de İdlib şehitleri için Tek Yürek Oldu ! Suriyedeki son durum nedir Bahar Kalkanı Harekatı başladı Mı?

Tel Abyad Kısmında İdlib'de  şehid edilen askerler için düzenlenen mitingde, Suriyeliler Türk bayrağı ve SMO flamalarını yan yana taşıyarak yürüyüş yaptı .

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ,KURANLAR OKUNDU

Miting yapan bölge vatandaşı , İdlip'te şehit edildiği o kalleş hain saldırıya tepkilerini belli etmek seslerini duyurmak olup bitenleri sindirilemediğini ,bu savaş ta da şehit olan 34 Türk askeri ve Suriyeli vatandaşlar ardına  dualar armağan edildi göz yaşları ile anıldı.

Türkçe ve Arapça marşların da eşlik ettiği kutlu tören de dirlik birlik olma mesajları paylaşılarak dualar edildi

Suriye'de hem Türk hemde Suriyelilerin yan yana şehit edildiğini dile getiren Ahmet Hac isimli bir  vatandaş, "Bu aralar buralarda bahar havası esiyor  İnşallah İdlip'e de bahar havası tez vakitte gelecek . Bu topraklarda Suriyeliler şehit edildiği gibi Türk kardeşlerimizde şehit edilmiştir . Allah şehadetlerini kabul etsin,cennet mekanında uğurlasın . Bu toprak hem Suriyeli ve hem de Türk kardeşlerimizin kanı ile canlanmış .Vatan artık hepimizin. Bugünlere ulaşmamıza Türkiye'nin çok büyük payı mevcuttur.Türkiye olmasa refah huzur sağlanamaz kahraman türk askerlerine minnetdarız  .Birlik ve beraberliğimizi artık kimse bozamayacaktır" Sözleri ile açıkladı.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

Suriye'de İdlib şehitleri için miting düzendi


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.