Timsah, göle saklanan genci yedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Florida eyaletinde, polis tarafından hırsızlık şüphelisiyle aranan bir kişi göle saklandı. Polisten saklanmak için göle giren 22 yaşındaki şüpheliyi gölde bulunan timsah yedi.

Timsah, göle saklanan genci yedi
11 Aralık 2015 Cuma 00:34

ABD'nin Florida eyaletinde akıl almaz bir olay yaşandı. Polis tarafından hırsızlık şüphesi ile aranan 22 yaşındaki genci timsah yedi.

Florida eyaletinde hırsızlık yaptığı şüphesiyle polis tarafından aranan 22 yaşındaki Mathew Riggins, polislerden saklanmak için göl kenarında saklandı. 22 yaşındaki genç saklandığı yerde gölde yaşayan bir timsahın saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan Riggins timsah tarafından yenildi. Polisler gencin kayıp olduğunu belirledikten sonra yaptıkları inceleme de gencin cansız bedenine ulaştı. 10 gün sonra yapılan incelemeler neticesinde 22 yaşındaki Riggins'in cansız bedeni gölde bulundu. Gencin cenazesini inceleyen polis, gencin cesedinde kol ve bacakların olmadığını belirledi. Gencin kayıp kol ve bacakları, göl etrafında yaşayan timsahın midesinde çıktı. Konu ile ilgili konuşan bir polis memuru, gencin yanlış yerde saklandığını ifade etti.



Etiketler; #ABD #Timsah
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.