Trump'ın AB adayı Profesör Ted Malloch 'Gülen iade edilebilir'

ABD Başkanı Donald Trump'ın AB Büyükelçisi adayı olması beklenen Profesör Ted Malloch katıldığı bir canlı yayında, "Gülen'in iade edilebileceğini düşünüyorum" dedi

Trump'ın AB adayı Profesör Ted Malloch 'Gülen iade edilebilir'
20 Şubat 2017 Pazartesi 13:29

Profesör Ted Malloch, Gülen'in iade edilebileceğini düşündüğünü kaydetti. ABD Başkanı Donald Trump'ın Avrupa Birliği (AB) Büyükelçisi adayı Malloch katıldığı canlı yayında, "Gülen'in iade edilebileceğini düşünüyorum" dedi.

Malloch, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin,  "Bana çok önemli gelen bir nokta var. Yazın yaşanan olaylar, darbe girişimi bunlarla ilgili tüm bilgilere sahibiz. ABD sürecin sonunda iadeyi niçin yapmasın ki. Obama yönetiminde gerekli adımlar atılmamıştı. Bu örgütün Clinton Vakfı ile bağı olduğu suçlamaları yapılmıştı. Ancak Trump yönetiminde Fethullah Gülen iade edilebilir diye düşünüyorum. Bence Türk Hükümeti'nin yaptığı bu talep Trump yönetimine de tekrarlanmalı"." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.