Trump'tan Putin'e taziye mesajı

ABD'nin yeni seçilen başkanı Donald Trump, Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un ailesine ve sevenlerine başsağlığı mesajı yayımladı. Trump, Büyükelçi'nin öldürülmesinin uygar düzenin ihlali olduğu ve kınanması gerektiğini belirtti.

Trump'tan Putin'e taziye mesajı
20 Aralık 2016 Salı 08:45

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) yeni başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Putin'e taziye mesajı yolladı. Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırıda öldürülmesi ile ilgili ABD başkanı taziye mesajı yayımladı.

Başkanlık Geçiş Ekibi İletişim Ofisinden gönderilen mesajda Donald Trump; "Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Bir büyükelçinin öldürülmesi uygar düzenin bir ihlalidir ve evrensel olarak kınanmalıdır." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.