Yunanistan'da deprem oldu

Yunanistan'da meydana gelen depremin 5,2 siddetide olduğu ve merkez üssünün başkent Atina’ya 330 kilometre uzaklıktaki Zakinthos Adası’nın güneydoğusunda bulunduğu açıklandı.

Yunanistan'da deprem oldu
29 Mart 2016 Salı 14:33

 Yunanistan'ınki depremin saat 04.05 de meydana geldiğini ve merkez üssünün Atina'ya 330 kilometre uzaklıkta Zakinthos Adası’nın güneydoğusun olduğu açıklandı. Yunanistanın batısında bulunan İyon Denizi'nde Richter ölçeğine göre depremin 5,2 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Zakinthos ve çevresinde hissedilen depremin can ya da mal kaybına yol açmadığı bildirildi.

Yunanistan Depremden Korunma Teşkilatı (OASP) yetkilisi Prof. Efthimios Lekkas, İyon Denizi’ndeki depremin bölgede alışıla gelen sallantılardan biri olduğunu ifade ederek endişe edilecek bir durum bulunmadığını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.