11 inci Uluslararası MEB Robot Yarışması!

Milli Eğitim Bakanlığı, 11 inci Uluslararası MEB Robot Yarışması'nın tarihlerini ve yarışmanın yapılacağı salonu açıkladı. 11 inci Uluslararası MEB Robot Yarışması 10-12 Mayıs 2017'de yapılacak.

11 inci Uluslararası MEB Robot Yarışması!
16 Ağustos 2016 Salı 13:41

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 11'nci Uluslararası MEB Robot Yarışması'nın tarihlerini açıkladı. 10-12 Mayıs 2017 tarihinde yapılması planlanan 11 nci Uluslararası MEB Robot Yarışması, Konya Spor ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

11 inci Uluslararası MEB Robot Yarışmasının hazırlık toplantısı 10-12 Ağustos 2016 tarihleri arasında Konya Karatay İMKB Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının 11'ncisinin de 2017 yılında Konya’da gerçekleştirilmesine karar verildi.

Onbirinci yarışlar için gerçekleştirilen hazırlık çalışmasında; Onuncu Uluslararası MEB Robot Yarışması verilerinin değerlendirilmesi, yarışma ile ilgili bilgi, belge ve deneyimlerin 11 inci Uluslararası Robot yarışmasında görev yapacaklara aktarılması ve yarışmanın yapılacağı salonun ve yarışma kategorilerinin belirlenmesi konuları üzerinde duruldu.

10 uncu Uluslararası MEB Robot Yarışması Temalı, Çizgi İzleyen, Hızlı Çizgi İzleyen, Sumo, Mini Sumo, Hareketli Robotlar (Robotino) ve Serbest Robot olmak üzere 7 (yedi) farklı kategoride Gaziantep'te gerçekleştirilmişti.

11 inci Uluslararası MEB Robot yarışması Konya Spor ve Kongre Merkezinde 10-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılmasına karar verilmiş olup yarışmada farklı kategorilere de yer verilmesi planlandı.

Yarışma kategori dokümanları ve uygulama kılavuzu ilerleyen tarihlerde http://mtegm.meb.gov.tr ve http://robot.meb.gov.tr adreslerinde yayımlanacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.