16 Mart hangi illerde, eğitime ara verildi, Yarın okullar tatil mi?

Bitlik, Van, Hakkari'de okullar tatil olacak mı? Meteoroloji bazı illerimizde yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Akşam saatlerinde Erzurum, Kars ve Ardahan'da kar yağışı bekleniyor. 16 Mart 2017 Perşembe kar tatili ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

16 Mart hangi illerde, eğitime ara verildi, Yarın okullar tatil mi?
15 Mart 2017 Çarşamba 14:05

Kar yağışı yurdun Güneydoğu Anadolu bölgesinde etkisini sürdürüyor. Mart ayının ortalarında olmamıza rağmen, yurdumuz yağışlı havanın etkisine girdi. Dün geceden bu yana Ankara, Eskişehir, Erzincan, Hakkari, Van, Muş, Bitlis gibi illerimizde ara ara yağış etkisini gösteriyor. Peki 16 Mart 2017 Perşembe günü okullar tatil olacak mı? Kar tatili haberleri ile ilgili merak edilenler haberimizde. 

Meteoroloji, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu. İç ve doğu kesimlerde ise buzlanma ve don olayları karşısında vatandaşları uyardı. Elbetteki öğrenciler ve veliler illerinde okullar tatil olacak mı diye merak ediyor. Kar tatili ile ilgili güncel haberler kamusaati.com adresimizde. 

Harita

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Siirt ve Şırnak çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar v.b.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Kar yağışının Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yer yer yoğun olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı v.b.)karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

16 Mart 2017 Perşembe Kar Tatili Olan İllerin Listesi

Akşam saatlerinde kar yağışı etkisini gösterecek. Konu ile ilgili MEB ve Valiliklerden henüz kar tatili açıklaması yapılmadı. Yoğun kar yağışı beklenen illerimizde eğitime ara verildiğinde, haberimizden öğrenebilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.


Etiketler; #kar tatili
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merik - 7 yıl önce
ankarada nolur okullar tatil