17 Nisan'da okullar tatil! İşte Bakan Yılmaz'dan son dakika açıklaması

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 17 nisan Pazartesi günü okulların tatil edileceğini açıkladı.

17 Nisan'da okullar tatil!  İşte Bakan Yılmaz'dan son dakika açıklaması
07 Nisan 2017 Cuma 18:13

Bakan Yılmaz'dan okullara Referandum tatili geldi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması sonrası, 17 Nisan Pazartesi günü okulların tatil edildiğini bildirdi.

Bakan Yılmaz, halk oylaması çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunduğu memleketi Sivas'ta, Zara ilçesinde yapımı tamamlanan 100 milyon liralık yatırımların toplu açılış törenine katıldı.

Zara'da hayırsever Muttalip Çifçi tarafından yaptırılan Halil İbrahim Çifçi İlk/Ortaokulu'nun açılışını da gerçekleştiren Bakan Yılmaz, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz, sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta, sayımların sağlıklı olabilmesi için yapılacak itirazların da yine sağlıklı şekilde neticelenebilmesi için başbakanımızın talimatı üzerine, aynı zamanda okullarımızın da düzenin sağlanması ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için başbakanımızın talimatıyla, 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık." diye konuştu.

Bakan Yılmaz'ın açıklamasının ardından MEB twitter hasabı üzerinden şu paylaşımda bulundu;

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.