17 Ocak okullar tatil mi? Kar tatili olan iller listesi

Yurtta kar son bir kaç gündür etkisini yer yer güneşe bırakmış durumda. Ancak hala kar yağışının etkisini sürdürdüğü illerimiz var. Peki hangi ilde okullar tatil edildi? İstanbul, Ankara, Konya, Yalova, Balıkesir, Yozgat, Çanakkale, Afyon, Edirne, İzmir'de kar tatili olacak mı? MEB ve Valilik son dakika kar tatili açıklamaları. Eğitime ara verilen iller listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

17 Ocak okullar tatil mi? Kar tatili olan iller listesi
16 Ocak 2017 Pazartesi 18:51

Yurtta kar son bir kaç gündür etkisini yer yer güneşe bırakmış durumda. Yarıyıl tatili (Sömestr) haftasına girdiğimiz şu günlerde hala kar yağışının etkisini sürdürdüğü illerimiz var. Peki 17 Ocak Salı günü okullar tatil edilecek mi? 

Hava sıcaklıklarının yükseliş eğilimine girdiği görülürken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan hava tahminlerine göre bazı illerde kar yağışları görülmeye devam edecek. Bursa, Ankara, Bolu, Kastamonu, Çorum'da akşam saatlerinde sonra kar yağışları bekleniyor. Bursa, Ankara, Bolu, Kastamonu, Çorum'da yarın 17 Ocak Salı okullar tatil olacak mı? Valilik ve İl MEM'den tatil haberleri geldi mi?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasında; 

"Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Mersin, Kırşehir, Yozgat ve Çorum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışı şeklinde görülecek yağışların Muğla ve Antalya çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli (50-100 kg/m2); İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri, Çanakkale'nin güney ilçeleri, Balıkesir'in batısı, Isparta merkez ve güney ilçeleri ile Burdur'un doğu ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor" ifadeleri yer aldı.

Henüz yetkililer tarafından bir tatil haber gelmedi. Valilik ve İl MEM kar tatili haberleri geldiği anda haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrem - 8 yıl önce
Yarında yapın nolur yaa yarın da yapın bizleri sevindirin
Avatar
asena - 8 yıl önce
bu site çok güzel
Avatar
tuana - 7 yıl önce
bugün tatilmi