7 Ocak Perşembe günü hangi şehirlerde okullar tatil ?

Yurdun birçok bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 7 Ocak Perşembe ve 8 Ocak Cuma günlerinde bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi.

7 Ocak Perşembe günü hangi şehirlerde okullar tatil ?
06 Ocak 2016 Çarşamba 23:58

ŞIRNAK

Şırnak Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, il merkezindee yaşanan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkeze bağlı belde köylerde eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Şırnak Valiliği, ’İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, Şırnak merkez ve merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde, ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında 7 Ocak Perşembe günü eğitime bir 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 7 Ocak günü idari izinli sayılacaktır’ yazılı açıklamasını yaptı.

ELAZIĞ

Elazığ'ın Ağın ilçesinde kar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın da tatil edildi. 

Elazığ'ın Ağın İlçe Kaymakamlığı, Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile yarın ilçe genelinde ilk ve orta dereceli okullarda bir gün süreyle eğitim öğretime ara verildiği belirtildi. 

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, il merkezinde olumsuz hava koşullarının etkisinin azalması beklendiğinden eğitim ve öğretime devam edileceğini açıkladı.

VAN

Van'ın Çatar Kaymakamı Asım Akgül, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre bölgede  yoğun kar yağışı ve çığ tehlikesi beklenildiğini, bu yüzden tüm okulların 7-8 Ocak tarihlerinde tatil edildiğini bildirdi.


Etiketler; #kar tatili
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.