Anadolu Teknik/Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme İşlemi

MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu Teknik/Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme İşlemi hakkında resmi bir yazı yayımlandı.

Anadolu Teknik/Anadolu Meslek Programlarında Alana Geçiş, Tercih ve Yerleştirme İşlemi
20 Nisan 2017 Perşembe 17:37

MEB Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Anadolu Teknik/Anadolu Meslek Programlarında alana geçiş, tercih ve yerleştirme işlemi hakkında resmi bir yazı yayımladı.

2017 yılında Anadolu teknik/ Anadolu meslek programlarında öğrenciler alana yerleştirilirken; kendi okulu dışında başka bir okulu tercih etmek istemesi durumunda öğrencinin ortaöğretime yerleştirme esas puanı, tercih edilen okulların 2016/2017 eğitim-öğretim yılındaki 9'uncu sınıf taban puanına eşit ya da büyük olması halinde tercih ve yerleştirme işleminin yapılacağı belirtildi.

Söz konusu açıklamanın bulunduğu resmi yazının da resmi/özel tüm öğretim kurumlarına duyurulması istendi.

Resmi yazı için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.